Sobota, 20. dubna

Volby do EU 2019

brownova.levandule 14.5.2019

Všimli jste si, že kampaň je mizerná? Strany kavárenského demobloku totiž zjistily, že čím menší bude účast tím větší mají šanci uspět. Lístky ještě nemám, ale kandidátky lze číst na https://www.volby.cz/pls/ep2019/ep211?xjazyk=CZ&xv=1&xt=1

Mám 6 favoritů a sice čísla 6, 8, 12, (22), 25 a 40, přičemž 3 jsou vážní (tučně). Mnoho lidí neznám, tak se dívám čím se živí. Pro každou z těch stran hovoří jiné důvody:

6 úžasná kandidátka a úžasný program

8. domnívám se, že dokážou naplnit program 6 lépe a rychleji

12. zní dobře a mají tam dobrá jména, např. bývalý kandidát na prezidenta

22. jednička kandidátky je doktor "dělám si srandu ze všech" a "měním vodu ve víno a víno v kámen mudrců a kámen mudrců v peníze" David Rath. Jeho jméno mu zajistí velký koaliční potenciál (nomen omen a vrána k vráně), umí jednat s lidmi a zajistit peníze.

25. už tam byli a činili se dobře, mají mou důvěru a mají jasný a srozumitelný program.

40. hezká zkratka a kouzelná náčelnice na pozici č. 1. Někdy s ní mám trochu problém, ale myslí jí to, je to hodná holka.

Je jasné, že kandidáti strany č. 8 jsou volitelní z úplně jiných důvodů, než ostatní strany a než jsou mé sympatie. Důvody pro případnou volbu jsou strategické. Chceme porazit EU? Použijme její zbraně, vypusťme Krakena!!! Vedlejší efekt - ušetříme za sociálku a věřím, že si s sebou do Brusele vezmou i početné rodiny. Na drsné metody musí přijít drsná odpověď! Jestli někdo dokáže rozložit Brusel a navíc mít v jejich očích naprostou imunitu, jsou to právě oni.

Tak a teď chci znát vaše názory na své myšlenkové pochody a zejména: Podpoříme 8 nebo budeme volit střízlivě?

Názor na ostatní strany (až snad na 28, ale jen proto, že mají volební potenciál) mě nezajímá, podle mého  jsou nevolitelné. A ne, nedělám si srandu.

 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.