Čtvrtek, 18. dubna

TIPOVAČKA - co chce říct Zeman?

Opportunity 14.6.2018

Můj tip je: knížecí rady pro sestavení a schválení vlády

Jen pro tgy, co nejsou v obraze: 

Zeman na čtvrteční odpoledne svolal brífink v areálu Pražského hradu, novináři mají čekat na neobvyklém místě. Co chce prezident sdělit, o tom však Hrad mlčí. Půjde o nějaký pozdní aprílový žertík, či zásadní sdělení? Spekulace se rozjely naplno, skloňovala se opět i otázka Zemanova zdraví, až musel zasáhnout hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Podle něj nepůjde o zdraví, ale o „příjemnou událost“.

Dotazy na zdravotní stav prezident odvrací dlouhodobě – trápí ho prý pouze polyfunkční neuropatie dolních končetin a cukrovka. I po svém druhém zvolení hlavou státu prohlašoval, že je na výkon funkce fyzicky připraven. Spekulace však byly různého druhu - od banálního oznámení po ohlášení odchodu.

Opakují se spekulace o závažnosti Zemanova oznámení a možném brífinku ohledně prezidentova zdraví však Hrad nakonec nenechaly klidným. „Můžu vyloučit, že by se zítřejší tisková konference prezidenta týkala jeho zdravotního stavu, bude se to týkat příjemné události,“ řekl nakonec televizi Prima ve středu večer Ovčáček.

...

...

...

 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.