Čtvrtek, 02. května

Tak tedy pozor, soudruzi!

Pavel Skeptik 12.9.2018

Poslední dobou se čím dál častěji stává, že někteří soudruzi propadají malomyslnosti, nebo dokonce přestávají věřit! Tomu ale musíme říci jasné ne! Víme, že útoky mezinárodního imperialismu placeného siobankéři jsou tvrdé, ale vytrvat je povinností správného komunisty! Nepřátelé proletariátu se samozřejně nezastaví před ničím! To naprosto přesně dokumentuje lživé osočení našeho Míly R. z toho, že by se nějak otřel o soudruha Kim Čong- una, hahaha! Už jenom jeho zásadový postoj, že se k tomu dále nevyjadřuje, jasně říká, že takové ideové pomýlení není možné! To ale víte, prodejní pisálci z Bakalovy stáje jsou za kus žvance všehoschopní!

Ale My, soudruzi, dnes musíme jasně deklarovat svůj bojovný, žádným násilím nezlomený postoj: Ruce pryč od Koreje Vóólstrýcké bestie!!!

 

Já bych soudruzi uvedl jasný, a následování hodný příklad! Včera večer, když jsem si do Cafe de Paris skočil sepisovat koncept tohoto článku, tak si k mně přisedl bývalý tajemník ZO v podniku Rudá záře, nyní "podnikatel" a majitel továrny Modrý zítřek. Soudruzi, ten člověk tvrdil, že v KLDR je hlad a nějaké koncentráky! Dlouho jsme spolu diskutovali a je pravda, že jsem se neudržel a po druhé lahvi koňaku Rémy Martin Louis XIII jsem vzteky překousl svůj, včera teprve třetí, doutník Hoyo de Monterrea nedokouřený ani v polovině! A jak jsem byl tak vzteklý ani jsem nečekal na taxi a svým BMW M6 odjel domů, na Barrandov sám! Jistě si dovedete představit tu tragedii, kdyby mně nějaká ožralá socka vběhla do cesty!

Ano, soudruzi! To je jejich záměr! Zviklat nás z naší pevné víry v proletářskou, celosvětovou revoluci! Ale My se nedáme! A proto:

RUCE PRYČ OD KLDR!!!  

 

P.S. pro s. M. Ty tři litry co jste tam dlužil jsem zatáhl, tak se tam v pondělí opět můžeme sejít na snídaňku! Takže hned jak vstaneme, asi tak ve 13:30.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.