Pátek, 29. března

Tak dobrá, zkusím vyvěsit bílou vlajku

český venkovan 17.1.2019

Několik měsíců jsem se zde s přestávkami účastnil dlouhých – a uznávám, že v mnoha případech až nechutných - debat s někým, kdo je dle mého názoru evidentní troll, navíc troll zaměřený na to, aby vědomě rozbíjel některé diskuze.

Možná trochu naivně jsem si myslel, že když budu na jeho nadávky, urážky (mnohdy osobní, někdy včetně zaměření na členy rodiny, kteří s tím nemají společného ani onoho pověstného zbla), reagovat slušně ale nekompromisně, mohl by se zklidnit. Nezklidnil. Sice jsem celou dobu poměrně dobře bavil, ale současně mi některými z vás bylo – včetně administrace a oprávněně - vytčeno, že tímto způsobem vybočuji z pravidel zde nastavených. Dále mi bylo opakovaně doporučováno obligátní pravidlo, že jediným způsobem jak se trolla zbavit, je nekrmit ho – tak to tedy zkusím.

V duchu vyššího principu mravního bych si sice dovolil tvrdit, že v boji s lidskými neřestmi by se ustávat nemělo, ale nešť.

Prohlašuji tedy tímto veřejně, že od této chvíle dotyčné individuum budu zcela a úplně ignorovat. Současně vyzývám ty, kteří snad s mým postojem souhlasí, nechť činí totéž, ale nikoho k tomu pochopitelně nenutím – pokud jeho způsob publikace a  diskuze považujete za přínosný, klidně se s ním bavte dál, botky si skrzevá toho nerozkousám.

Děkuji za pochopení.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.