Čtvrtek, 25. dubna

Stastny a vylity Vanoce vsem, pratele!

Pan Pravda 23.12.2018

Dobre nedelni, posledni predvanocni rano vsem, pratele. Ackoliv diky mym pragmatickym nazorum me nekteri mohou povazovat za bezcitneho a arogantniho, opak je pravdou - jsem krehky a citlivy muz stredniho veku a nektere z vas povazuju za opravdove pratele, zatimco vetsina mych virtualnich nepratelstvi je jen hra. Teda az na vyjimky, potkal jsem tu i vetsi smejdy, nez na ktere jsem kdy narazil v realnem zivote. Vsem ostatnim ale patri moje nasledujici prani.

Uzijte si stastne a klidne Svatky, odpocinte si od prace a nezapomente, ze vetsi radost prinasi darky darovane, nez prijate, takze i pokud nedostanete nic, ale darujete vic, mate duvod ke stesti. Rozdavejte radost hlavne malym detem, protoze pro ne jsou Vanoce zazrakem a stesti v jejich ocich nicim nezaplatite. Ale nezapomente ani na ty, pro ktere mohou byt tyto svatky posledni, koneckoncu mysl tech nejstarsich se casto prave te detske podoba.

Snazte se neublizovat ostatnim ani ciny, ani slovy, i kdyz rana palici do kapri palice je nemila nutnost. A naopak, nenechtesi zkazit svatecni naladu a atmosferu ostatnimi, at uz je to zastiplnej soused, slizkej politik, troll nebo elf na diskusi nebo blbec,kterej nepromeni v 89. minute penaltu, kdyz hrajete over.

V neposledni rade, vyuzijte toho, ze nemusite do prace a nevyhybejte se alkoholu. At uz se jedna o svaracek v prubehu dne, Plznicku ke ke kaprovi a kachne nebo rychlou likvidaci destilatu, ktere jste objevili pod stromeckem. Alkohol totiz prohlubuje city a nalady a pokud se mate fajn, pod vlivem vam bude jeste lip.

A jeste rada na zaver. Divejte se na pohadky. Protoze ty maji na rozdil od mnoha realnejch pribehu stastny konce. My ted smalym koukame na Sobika Nica a i kdyz sobozravi orli prave unesli Johnyho nak tak tusim, ze ho ostatni sobici zachrani.

Tak jeste jednou stastne a vesele vsem, ktere tu mam rad.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.