Čtvrtek, 09. května

Řešení??? Řešení!!!

Pavel Skeptik 12.6.2018

Snídaně:

Čaj, chléb s máslem, jablko

Svačina:

Banán/ při vydávaní snídaně/

Oběd:

Polévka, Brambory, vepřové maso 80gr, kompot

Večeře:

Při vydávání oběda bude předán balíček. Složení: Rohlík, májka, porcovaná zelenina

 

Máte pocit, že jste na dětském táboře za totáče? Tak čtěte dále!

Tzv. Střediskové obce s pomocí státu vytvoří vývařovny, do kterých budou docházet ti, jejichž bydliště není dále než pět km. Budou mít vlastní nádobí a příbor. U těchto vývařoven bude i oddělení balení a porcování stravy a tato bude dle možností rozvážena do vzdálenějších míst, kde vznikne odběrní místo u distribučního vozu, kde si osoby převezmou box s celodenní stravou. Další den bude strava vydána pouze v případě vrácení čistého boxu z předešlého dne.

 

Ještě nic?

Tak dále!

Každá rodina má nárok na 100 Kč na člena na týden, které budou vydávány jednou týdně na určeném místě. Nejlépe u páteční distribuce stravy!

Každá rodina má nárok na jeden kredit do telefonu v ceně 200Kč/měsíc. To na zavolání lékaře, domluvu na práci apod. stačí.

Stát pomůže vytvořit obcím vyšší úrovně sklady darovaného a obnošeného šatstva a hygienických prostředků, které budou vydávány zaměstnanci těchto skladů.

V případě dobré docházky dětí do škol, beztrestnosti rodičů nebo v případě, že dítě bude pokračovat ve vyšším, než základním vzdělávání, speciální komise může rozhodnout, na základě žádosti, o nákupu kvalitnějšího šatstva nebo jiných bonusů, z prostředků státu.

 

Jestli Vás to zaujalo, tak toto je můj návrh na tzv. Sociální dávky. Tento návrh se týká osob, které nikdy nepracovaly a proto na jejich účtu a České správy sociálního zabezpečení není žádná platba!

 

Do jednoho roku problém s jistým typem vykořisťování pracujících skončí a úbytek občanů ČR bude cca 400 000 osob, protože, prostě potáhnou jinam!

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.