Pátek, 26. dubna

Přivítání novým majitelem webu

Administrátor 7.6.2018

Milí diskutéři

 Po třech měsících boje o záchranu webu chci říci něco jako úvodní slovo.

 Všechny Vás zde upřímně vítám a doufám, že jste opět našli svou na chvíli ztracenou oázu, kde potkáte dlouholeté (případně získáte nové) virtuální přátele a kamarády.

 O problémech při znovuotevírání webů by se daly napsat už pomalu knihy.

 Nebylo to lehké, přesto jsem v půlce dubna otevřel naprosto novou (přestože na pohled původní) verzi bez historie. Byly smazány všechny původní články a témata (kromě historických chatů jako je Dubnice, Kohoutovický pařez, Chlívek, Gorilky, Celebrity a Vagína).  Někteří bývalí diskutéři mi totiž psali a žádali o smazání svých článků, proto jsem se rozhodl nejenom jim vyhovět, ale zbavit se minulosti úplně a začít naprosto znovu na novém, čistém listu. Nová je i doména a hosting webu, jenž konečně není v České republice.

 Všechny staré články a témata (kromě chatů) byly smazány. Ponechal jsem však v záloze několik starých témat, která jsou nadčasová (např. Proč mají muži strach z malého penisu) a která mohou být časem znovu otevřena, možná i se zachováním původní diskuze. O tom ještě není rozhodnuto.

 Co se týká vedení a administrace webu, chtěl bych pokračovat v intencích předchozího majitele a pokud možno do chodu webu zasahovat co nejméně. Všichni jste dospělí lidé a pravidla znáte a nebo si je přečtete dole na stránce.

 Administrace se nebude vyjadřovat k ničemu, kromě nejzávažnějších věcí. Využijte proto prosím dnes večer této příležitosti k případnému kladení Vašich otázek. Dotazy budou souhrnně za celý den zodpovězeny i zítra večer.

 Přeji Vám klidné diskuze

 Za celou administraci majitel

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.