Středa, 24. dubna

Primitivní antiislamismus

Jawa 1000 5.9.2018

Tento článek nemá v žádném případě hovořit pro imigraci. Ta přináší plno problémů, což je neoddiskutovatelné. Když jde o argumentaci proti muslimům, dokáží mnohdy i jinak chytří lidé vyplodit a sdílet takové blbosti, že nad tím zůstává rozum stát. Buďto když slyší slovo "islám" či "muslim" přestanou přemýšlet, anebo se řídí heslem, že je jedno zda je argument pravdivý, hlavně když je proti muslimům. Takové chování ovšem nejen že není správné, ale zároveň žene vodu na mlýn sluníčkářům, kteří dotyčným pochopitelně omlátí takové argumenty o hlavu. A nejen jim, ale všem co jsou proti imigraci. Tedy i těm rozumným.

Dále uvedu několik příkladů:

1) Hoaxy

Některé hoaxy jsou opravdu stupidní. Mým favoritem je hoax, ve kterém se tvrdí, že v Japonsku se nevyučuje arabština a nejsou tam mešity. To je samozřejmě hloupost.

2) Zahalování

Muslimové prý musí respektovat v naší zemi naše pravidla (s tím souhlasím). A zahalování je s nimi prý v rozporu. To je samozřejmě nesmysl. Zahalování u nás nikdy nevadilo. Co se týče hidžábu, tam vůbec není důvod aby to vadilo. Šátek na hlavě nosí kdejaká babka. Na jeptiškách moc lidem jejich oděv taky asi vadit nebude.

Co se týče přísnější verze oděvu, tedy čádorů, nebo burek, ty si ce působí divně, ale ani ty nejsou proti pravidlům naší společnosti. kdyby se někdo oblékl do pytle a prostříhl si dírky na oči, bude považován za herce, vtipálka či obecního blázna, ale taky se nad ním nebude pohoršovat.

Co se týče burkin, tak pokud jsou z plavkového materiálu, taky není důvod se rozčilovat. Kolika lidem, kterým vadí burkiny by vadil chlápek koupající se v bavlněných kraťasech? Navíc podle mne lidské tělo trochu špíny snese. Pokud se v bázénu objeví babička s plesnivýma nohama, jdou si takoví stěžovat? přitom plíseń na nohou je tedy daleko horší, než burkiny.

Také se mi líbí, jak se někteří radují, když někde zakoážou zahalování. Tomu se říká "opít odpůrce islámu rohlíkem", protože podstatu problému to vůbec neřeší.

3) Muslimové mají více manželek

To ale pak musí všechny živit. U nás, když si chlap najde jinou a chce si jí vzít, tak se na tu původní vykašle

4) Muslimové se chovají špatně k ženám

To je částečně pravda, ale nelze všechny házet do jednoho pytle. A u těch ostatních je nutno vzít v potaz vliv etnický, sociální, případně sňatku z donucení.

Obecně se ale většinou stává, že když s někým žiju, tak ho mám rád. A když někoho mám rád, tak nechci aby trpěl. Myslíte, že muslimové obecně nemají své ženy rádi? Já ne.

5) Muslimové nás nenávidí

Opět to nelze takhle obecně říci. Kdo trochu cestuje, jistě už potkal i muslimy milé a přívětivé. Mě například dal muslim na letišti čokoládový bonbon. Kupodivu jsem se neotrávila, dokonce mne ani potom neznásilnil.:-)

(Z druhé strany těch co nás nenávidí je dost. je ale třeba se ptát proč. Ono kdy někdo rozvrtá vaši zem, vybombarduje jí, přijdete o dům či rodinu, tak není čemu se divit. A mnozí mezi obyčejnými lidmi na západě a západními politiky bohužel moc nerozlišují.)

6)Argumenty koránem 

Musím se smát, kolik se vyrojilo teologů. Je zajímavé, že teologové sami studují léta a ani tak se na spoustě výkladů neshodnou. Ale naší odborníci mají jasno. Oblíbeným faulem je vytrhávání z kontextu, kdy přispěvatel zveřejní jen verš či jeho část. Jeden příklad za všechny (tučně je část zveřejňovaná antiislamisty):

2:190A bojujte na stezce Boží proti těm, kdož bojují proti vám, avšak nečiňte bezpráví, neboť Bůh nemiluje ty, kdož se bezpráví dopouštějí.
2:191Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!
2:192Jestliže však přestanou. . . tedy Bůh věru je odpouštějící, slitovný!

Mimochodem...jedno vtipné videjko :-D https://archiv.ihned.cz/c1-64951400-mladici-cetli-z-bible-lide-verili-ze-jde-o-koran

7) A závěrem jeden velký prohřešek muslimů. nejedí vepřové!

Jednak nevím, proč je to takový problém. je každého věc, co jí.

Ovšem když někdo vyleze na demošku proti islámu s transparentem s čuníkem a případně nějakou veršovánkou, přijde mi že si dělá srandu. Ovšem někteří slaboduší jedinci to myslí vážně. Taková demonstrace ovšem vážnosti vzápětí pozbývá vážnosti. Někdy to i vypadá, jakoby čuník a případně půllitr s pivem byl náš národní symbol.

Přijde vám to chytré?.......

Tak jo....oni mají Alláha, my máme čuníka a kdo je víc?rofl

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.