Středa, 24. dubna

Pravda o Pravdovych psychotestech

Pan Pravda 4.12.2018

Jak mozna nekterym z vas doslo, moje sluzebni cesty, mezinarodni treninky a dalsi nedavne aktivity jsou soucasti moji profesionalni pripravy k prevzeti vyznamne role ve ve vedeni nejmenovane spolecnosti. Jsem oblibencem zahranicni matky a diky tomu, ze jsem si uspesne vybudoval vztahy s tamnimi rediteli, povyseni me prakticky jiste nemine. Soucasti meho assesmentu byly i psychologicke testy, jejich vysledek by asi jako posledni faktor mohl me nadeje zvratit.

Testy byly polodenni a opravdu komplexni. Od vybirani slov charakterizujich moji osobnost az po reseni etickych dilemat typu potrat postizeneho ditete nebo euthanasie rodicu.

Vysledky jsem se pochopitelne snazil ovlivnit tak, ze jsem neodpovidal jaky jsem, ale jaky si myslim, ze bych mel byt, vrhly na me vsak smisene svetlo. Zde uvadim preklad hodnoceni, ktery obdrzelo nase HR. Petr je extremne inteligentni, vzdelany, se vseobecnym prehledem i hlubokymi odbornymi znalostmi. Ma zdrave a opravnene sebevedomi, extremne vyvinutou socialni inteligenci a empatii. Dokaze vyuzit ovlivnovani a manipulace k prosazeni vlastnich nazoru. Negativni rysy jeho osobnosti se vazi zejmena na jeho aroganci, pohrdani ostatnimi, netoleranci, nerespektovani etickych norem. Nektere jeho nazory maji nadech sexismu a nacionalismu, ackoliv celkove dokaze uspesne spolupracovat v multikulturnim a genderove vyvazenem kolektivu bez problemu.

Jako rozvojovy ukol jsem tak dostal nakazano demonstrovat vice pokory a respektu jak v pracovnim zivote, tak na socialnich sitich. Kdybyste se proto divili zasadni zmene mych nazoru, muze byt castecne ovlivnena tim, ze jsem zrejme i zde sledovan firemnimi psychology a sociology.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.