Pátek, 26. dubna

Pravda na cestach live - Belgie

Pan Pravda 15.11.2018

Pro velky uspech me fotoreportaze z nedavne navstevy Amsterdamu a Utrechtu jsem se rozhodl investovat svuj cas a reportazni umeni i do on-line reportaze z cesty do Belgie. Budu rad, pokud me predtim nekdo naucite vkladat obrazky, abych nemusel vizualni vjemy vkladat verbalne jako minule.

Cile me cesty jsou pivne pracovni - krome opetovneho velkopopijeni dublu, triplu a quadruplu z mistnich klasteru se setkam se svymi spojenci z Evropskeho parlamentu a nositeli podobnych nazoru ze Srbska a Rumunska.

Cesta malem skoncila driv, nez zacala, tak dlouho jsem vyjednaval slevu za noc ze 300 eur na 140, az muj hotel vyprodali. Nastesti je v Bruseli hotelu vic a pekna ctyrhvezda se podarila sehnat za 200, primo v centru. Bar zavira az v jednu, coz je dulezite, vecerka v 11 v Utrechtu byla vrazedna.

Jako vzorny manzel a otec tentkrat poletim v nedeli az ve vecernich hodinach, aby si me rodina uzila - tim reaguji na vytky zdejsich diskuteru, ze sve blizke zanedbavam.

Mimochodem dlouho jsem se snazil zjistit, jak je mozne, ze i v temer plnych letadlech mam vedle sebe volne misto, pokud si teda umyslne nerezervuju sedacku vedle nekoho. Jsem v leteckych databazich veden jako PAA (potentionally annoying alcoholic), coz okamzite v rezervacnich systemech blokuje volne misto vedle me. Vubec jsem nevedel, ze neco takoveho existuje. Doufam, ze Brussels airlines sdili databazi problemovych pasazeru s Lufthansou a Turkish.

Test foto tricka, ve kterem poletim:

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.