Pátek, 26. dubna

POZVÁNKA pro všechny rasisty, ksenofóby a další dobrou společnost

Pink Panther 15.4.2019

" ORTEL, LE PEN, SALVINI, WILDERS, OKAMURA - přijďte do Prahy na Václavák na koncert skupiny ORTEL, ve čtvrtek 25. dubna 2019 od 16:00 pod koněm, vstup zdarma! A od 17:00 na stejném pódiu vystoupí Marine Le Pen, Geert Wilders, Tomio Okamura a Matteo Salvini pošle přes velkoplošnou obrazovku zdravici! Přijďte říct v co největším počtu celé Evropě - NE diktátu EU, imigrační politice a islamizaci a podpořte právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR v EU. Vystoupí řada významných světoznámých hostů v čele s poslankyní a předsedkyní francouzského Národního sdružení Marine Le Pen, nejznámějším bojovníkem proti islámu, poslancem a předsedou holandské Strany pro Svobodu Geertem Wildersem a formou videozdravice promluví z velkoplošné obrazovky Matteo Salvini, který nás také podporuje! Na demonstraci vystoupí také předseda hnutí SPD Tomio Okamura, britská europoslankyně Jenice Atkinson, lídr kandidátky SPD do voleb do Evropského parlamentu 2019 MUDr. Ivan David, CSc., a další významní hosté. Přijďte před klíčovými volbami do Evropského parlamentu podpořit úsilí vlasteneckých stran v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU.

PROSÍM SDÍLEJTE

Přijďte nás prosím podpořit ke klíčovým volbám do Evropského parlamentu 24. a 25.května letošního roku. Evropský parlament je totiž jediné místo, kde můžeme prosadit změnu v Evropě a bojovat za svobodu a suverenitu České republiky - a proto je zcela nutné v těchto volbách uspět. Spolu s našimi kolegy s evropské vlastenecké frakce Matteem Salvinim, Marine Le Pen, Geertem Wildersem, rakouskými Svobodnými a dalšími. Nekandidujeme proto, aby naši poslanci v Evropském parlamentu kolaborovali s elitami Evropské unie. Kandidujeme v těchto volbách, abychom zastavili diktát neomarxistických globalistů ovládajících současnou Evropskou unii. A nejsme sami - ve spolupráci s vlasteneckými politickými stranami naší frakce jsme připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy. Spolupráci, která bude respektovat a chránit naší suverenitu, svobodu, kulturu a tradiční společenské hodnoty.

V Evropském parlamentu řekneme společně jasné:

NE likvidaci národních států a národů a vzniku jednoho multikulturního státu EU. Současná EU je nereformovatelná a stávající forma evropské integrace musí skončit.
NE dalšímu omezování práv občanů, včetně práva vlastnit zbraň.
NE novým regulacím a nesmyslným omezením podnikatelských aktivit.
NE podpoře imigrace.
NE toleranci k islamizaci Evropy.
NE pozitivní diskriminaci menšin a podpoře politických neziskových organizací.
NE přijetí eura Českou republikou.
NE evropské armádě vedené Bruselskou elitou.
NE předávání další moci z úrovně států do rukou EU.

V Evropském parlamentu budeme prosazovat:

PODPOŘÍME zrušení Lisabonské smlouvy a novou spolupráci národních států na základě svobody a suverenity.
PODPOŘÍME společný trh a svobodný pohyb občanů národních států Evropy.
PODPOŘÍME společné projekty dopravní a energetické infrastruktury.
PODPOŘÍME společné vědecké projekty a vědeckou spolupráci.
PODPOŘÍME spolupráci v boji s teroristy a mezinárodním zločinem.
PODPOŘÍME právo občanů členských zemí rozhodovat v referendu o všech zásadních otázkách včetně vystoupení z EU.
PODPOŘÍME postupné rušení zbytečných byrokratických orgánů EU.
PODPOŘÍME sociální projekty pro pracující rodiny v národních státech Evropy. Musí skončit demografická genocida evropských národů a jejich nahrazování imigranty."

 

P.P: Vzhledem k tomu, že se stále dějí "věci", Bábišova vláda podepsala dokument o cenzuře na internetu, na Slovensku zvítězila v prezidentských Sórošova loutka a jakoby na stvrzení už tam už zemřela žena politá kyselinou atd, atd, atd je určitě čas na to, vyjádřit svoji vůli !

A ještě - za prvé se nikde o tom nekvákne, ale na Reflexu a podobných zdrojích sluneční neobolševici kvičí, kňučí a straší jak smečka šakalů. Další důvod se jít podívat !

Několik odkazů:

https://www.spd.cz/novinky/4287-tomio-okamura-ortel-le-pen-salvini-wilders-okamura-prijdte-do-prahy-na-vaclavak-na-koncert-skupiny-ortel-ve-ctvrtek-25-dubna-2019-od-16-00-pod-konem-vstup-zdarma

 

https://www.expres.cz/zpravy/tomio-okamura-spd-ortel-marine-le-pen-matteo-salvini.A190322_124356_dx-zpravy_stes

 

https://manipulatori.cz/podporit-spd-prijedou-do-prahy-spicky-ultrapravicove-a-dezinformacni-sceny/

 

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Okamura-SPD-Matteo-jako-jediny-v-praxi-uspesne-resi-situaci-kolem-migrace-a-islamizace-Evropy-577551

 

https://cs-cz.facebook.com/events/v%C3%A1clavsk%C3%A9-n%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD/svoboda-a-p%C5%99%C3%ADm%C3%A1-demokracie-tomio-okamura-praha-spd/1128192080719945/

 

 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.