Čtvrtek, 02. května

Pici denik

Pan Pravda 7.9.2018

Kdyz jsem jeste zasociku chodil na gympl a nelegalne (doby nezletilej) pil, byli jsme na sve vykony hrdi. Ne kazdej dokazal v 16 vypit pet piv a tri panaky a nepoblejt se. Proto jsme se chteli svymi cisly pochlubit. Jako sportovni referent tridni organizace SSM jsem k tomu vyuzil svazackou nastenku. Na velky ctvereckovany papir jsem napsal jmena vsech zaku a nadepsal ho Tabulka strelcu. Kazdy mel u sveho jmena dva radky - goly a asistence. Zasveceni vedeli, ze to prvni jsou piva a to druhy panaky. Naopak dodnes nezapomenu, jak fyzikarka nevericne kroutila hlavou, ze malej tlustej Pravda je nejlepsi strelec a nahravac, ale ma 3x vic bodu, nez Mira, co hral za Spartu.

Na vejsce uz jsme takovou tabulku meli legalne a sofistikovanou - pivogoly se delily barvama podle znacek a panakonahravky taky. V tu dobu mi rikali Bechca.

Na civilce jsme tato mereni digitalizovali do Excelu a krome tabulek tvorili i grafy.

Po nastupu do prace jsem konecne mel tolik penez, abych mohl chlastat podle libosti. Tenkrat vznikly webove stranky, kde bylo do 23 jazyku prelozeno: Pan Pravda vypije az dva litry zelene. Herr Wahr kann bis zum 2 Liter Peppermintlikor trinken. Mr. True drinks up to 2 liters of Green.

Ode dneska bych se chtel podobne delit s vami. Ja zatim tri RS a jeden Breznak. Jak jste na tom vy?

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.