Čtvrtek, 28. března

Něco se muselo stát !!!

majda 15.2.2023

Škoda, že neznáme autora. Tohle je geniální, skvělé, pravdivé, tohle uschovat a několikrát přečíst, vidíme, že sedíme v pasti a není nám pomoci.

NĚCO SE MUSELO STÁT ( tak jak to je..)
Napřed se rozsypala pevná hráz míru a socialismu, po něm i sám hrázný, Sovětský svaz. Táborníci míru a socialismu najednou neměli s kým na věčné časy a nikdy jinak, tak šli každý jinak, zejména pak úplně opačně, tj. z východu na Západ. Protože tak je to správné, revoluce je otáčení, tak jsme se otočili. Někdo méně, někdo víc, každý podle toho, u čeho při revoluci seděl.
Tak se stalo, že ze zapálených budovatelů socialismu se stali draví budovatelé kapitalismu.
Dosavadní západní kapitalisté zůstali kapitalisty a bratrsky a nezištně pomáhali národům vyvlečeným ze socialistického jha. Vydrancovat továrny, banky, elektrárny, vodovody, pole a lesy. Protože tak je to asi správné, každému, co si ukradne! Už se zdálo, že když skončila studená válka, nastane všeobecný blahobyt. Že, jak po Ghándím reprodukoval Václav Havel pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Pokud jde o lásku, ta u nás zvítězila hned po Listopadu. Otevřely se nevěstince, šlapky vyrazily do ulic, láska kvetla i na parkovištích kamiónů. Pravda se měnila podle výsledků voleb a dospěla až tak daleko, že je normální lhát. Dnes má například pravdu bývalý premiér, který prohrál ve volbách, a nemá pravdu ani současný premiér, který ve volbách podvodem vyhrál.

Něco se muselo stát, že svět začal blbnout.

Miloš Zeman najednou nikoho neuráží, jde na ruku vládě, kterou nechtěl, Fialovi podepíše i to, co by normálně nechtěl ani číst. Synové a vnuci hrdinů Velké vlastenecké války proti sobě střílejí na ukrajinských polích a v ukrajinských městech. Američanům vládne stařičký pán padající na schodech do letadla, což se nepovedlo ani stařičkému Brežněvovi. Tento pán je mírumilovný a nechce vládnout světu.

Něco se muselo stát,
že po staletích bez moru na celý svět udeřila smrtelná rána covidová,
že se Češi spojili s Němci proti Rusům,
že máme  povolené zprávy ze Západu
že máme  zakázané zprávy z Východu,
že po třiceti letech od osvobozující revoluce si zase nesmíme myslet, natož pak říkat něco jiného, než představitelé Pětipěstní Národní fronty s vedoucí silou Občasně demokratické strany.   

Něco se muselo stát,
že Rusku potlačujícímu FAŠISMUS na Ukrajině všichni spílají a naopak těm fašistům pomáhají, když je to mezinárodně již od konce druhé světové války zakázané !!!

Něco se muselo stát,
že nikomu nevadí oslavy SS jednotek v Litvě, Estonsku, Ukrajině apod.
Oslavují se SS vrazi a ukrajinskému super vrahovi Banderovi postavíme v Praze pomník za všechny vraždy nevinných a necháme odstranit sochy opravdových našich osvoboditelů!!! 

Něco se muselo stát,
že oslavujeme naše „osvoboditele“ z USA, kteří nám ke konci války vybombardovali komplet těžký průmysl, vybombardovali naše města. Vykradli historické předměty, sila s obilím, sklady textilu a co nemohli odvézt to zničili. Po jejich osvobozující činnosti tu zůstalo více než 26 tisíc mrtvých občanů a dětí. Toto jejich osvobození nás stálo více než čtvrtinu zlatého pokladu uloženého v přátelské ANGLII. Další více než čtvrtinu si ponechala Anglie a ještě si nechala od naší republiky zaplatit každý náboj, bombu, uniformu, stravu, kapesné jež utratili naši vojáci za vojenskou pomoc při obraně jejich Anglie. Jen pro úplnost - u nás   zemřelo při osvobození naší vlasti 112 USA vojáků. V boji žádný, uchlastali se.

Něco se muselo stát,
že když už se zdálo, že nám bude líp, začalo nám být hůř. A ještě nám hůř bude! Kdybych byl katolík, zvolal bych: Je to trest boží za rozežranost a přežranost.

Za jahody v zimě, asfalt na lesních stezkách, podnikatelské baroko, sto televizních stanic,  rodiny bez manželství, děti bez tatínků, tři a více pohlaví,  internet nacpaný takovými moudrostmi, jaké bych nenapsal ani já.

Stalo se však něco horšího.
Zhloupli jsme a začali věřit v demokracii.
Začali jsme si myslet, že na celém světě zvítězí ve volbách jen ti nejhodnější, nejslušnější, nejmoudřejší.
Začali jsme si myslet, že v politice nejde o peníze. Začali jsme si myslet, že už není středověk, takže nebude povoleno zabíjení ani ve válce.

Jenže, už Jan Werich říkal„…středověk je střed věků, proto se pořád posunuje dopředu…
 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.