Sobota, 20. dubna

Může Orbán spasit Česko?

Xenomorph 9.8.2018

Narazil jsem zde na téma č.14307 o maďarském premiérovi Orbánovi. Nevzbudilo většího ohlasu přesto, že Orbán v našich myslích budí naděje a nejeden z nás by si jej přál za premiéra. Nu dobrá tedy, zkusme si teď takový malý myšlenkový experiment: Přijměme myšlenku, že se naším premiérem namísto Babiše stal Orbán. Anebo uberme trochu plynu, představme si, že ve volbách vyhrál se svými krásnými 92% Okamura, který národu předložil z maďarštiny přeložený Orbánův politický program. I při téměř 100% zastoupení v parlamentu by ale neřídil českou ekonomiku. Tu totiž řídí jiní kosi. Z ČR odchází ročně 400-700 miliard Kč na západ vlastníkům koncernů a mateřinek. Čechy jsou totiž kolonie. Peníze budou tedy z republiky odtékat nadále, možná ještě ve vyšší míře, protože Okamurovu koloniální vládu bude třeba potrestat ekonomicky a pokusit se ji takto svrhnout.
Kontrolní otázka, soudruzi: Víte-li, kdo ji svrhne? No přece my, Češi, si toho Okamuru (nebo Orbána) sami svrhneme.
A jestlipak víte proč? Hlásí se tam někdo vzadu? Ne? No protože se nám zhorší ekonomická situace. Proti Okamurovi se povede ekonomická válka a začnou problémy české ekonomiky. Kluci od Ročíldů nám ještě víc vycucnou peněženky, obviněn bude Okamura a když to dobře půjde, tak i svržen! Takže nejprve bychom si jej s velkou slávou zvolili, abychom jej následně zatratili.

Je něco, co by zachránilo českou ekonomiku před tímto vysáváním?
Možná znárodnění Babišova majetku, znárodnění Škodovky, znárodnění všeho, co skvělý Zeman, skvělý Klaus, skvělí ostatní pánové předali za hubičku západu a nebo mezi své.
A teď zvedněte ruce všichni, co si myslíte, že Okamura znárodní české závody, abychom se dostali z pod ekonomického otroctví.
Správně, neznárodní, bylo by to totiž nedemokratické. Ještě by mohl zkusit narychlo změnit fůru zákonů, protože jinak nám v té ukradené ekonomice nepatří ani voda!
Podstatná část české ekonomiky je vlastněna nebo pracuje pro západ. Takže Okamura možná vyskočí do luftu, ale brzy a hlavně rychle si sedne na prdel, pokud nedokáže českou ekonomiku mávnutím kouzelného proutku změnit. Protože má-li mít šanci uspět, musel by
1) ovládat ekonomiku země
2) ovládat ČNB, kterou řídí pilní chlapci pod taktovkou Ročíldů.
Toto jsou ve stručnosti nevýhody kolonií. Opakuji: ČECHY JSOU KOLONIE s ekonomikou patřící západu.

Pokusme se problém přechodu správně uchopit, snad to trochu pomůže k jeho rozřešení.

Problém je v tom, že patrně neexistuje žádná jednoduchá politická cesta k změně společenského uspořádání a k zrušení rozdělení společnosti na stávající elity a plebs.
Rozumíme si? Pouhá politická cesta k změně nevede, jen ve spojení s ekonomickou cestou.
Okamura by v případě pouhé politické změny měl v zásadě tyto možnosti: stane se z něj stejný deviant, který se bude chtít za každou cenu udržet mezi “politickými elitami”. Nebo Okamura buden ukončen, neboť nedokáže fungovat obklopen samými devianty.
Výsledek ale bude stále stejný: Vláda věcí tvých k tobě se nenavrátí, lide český.
Čili bych si to teď rychle shrnul: Pokud by se neprovedla hodně rychlá změna (říkejme tomu varianta znárodnění, i když nemám na mysli přímý ekvivalent února 1948), zbývá cesta pomalá (kterou nemusí ekonomicky ustát, nebude-li národem dostatečně podpořen, protože proti němu budou stát všichni ti, kteří až doteď pracovali v náš neprospěch) nebo bude přinucen držet basu s chlapci, kteří spolu mluví.

Myslí si snad někdo něco jiného? Má snad někdo zcela jiný názor? Nebo má snad někdo v rukávu eso v podobě plánu, kterým by změnu směrování v ČR od kolonie k samostatnému státu realizoval?

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.