Čtvrtek, 25. dubna

Migrační krize rozhodně není za námi a kvóty nejsou mrtvé.

burden 6.10.2018

V posledních letech se opakuje jedna scéna – v Západní Evropě se uděje spektakulární teroristický útok s řadou obětí, kde útočníkem či útočníky jsou „lidé cizí kultury a tmavší barvy pleti“ a u nás se na televizní obrazovce objeví nadšený politik s výkřikem „PO TOMTO JSOU KVÓTY MRTVÉ“. A ejhle, emoce se rozptýlí a Evropští, Řečtí, Italští či Francouzští politici opět kvóty vytáhnou ze šuplíku.

Měli bychom si uvědomit jednu podstatnou věc. Odvolávat se na fakta, realitu či zdravý rozum je zcela bezpředmětné. Cokoli, co odporuje jejich ideologii je výkonnými složkami (politiky a neziskovkáři) prostě ignorováno.

Toto se ovšem netýká těch, co jsou v pozadí celého tohoto procesu. Když se člověk podívá na vývoj v posledních dekádách, tak vidí, jak to celé bylo dokonale promyšleno a realizováno. Podstatné složky společnosti byly infiltrovány pátou kolonou. Mají pod kontrolou kompletně justici a školství, plus signifikantní část politiků. Takže čas pracuje pro ně. Odpor proti imigraci byl u nás vyvolán na poslední chvíli. Veškerá infrastruktura byla pečlivě vybudována, a to jak v Západní Evropě, tak i u nás. Existující politické strany byly infiltrovány – nejviditelnější (a také nejhloupější) byl třeba Dienstbier Junior v sociální demokracii. V ODS jich je poměrně hodně, není třeba snad jmenovat. Bělobrádek a jeho melody bojs mají nad normálními lidmi ve straně drtivou převahu. TOP 09 je stoprocentní, tam nikdo jiný, než vítač není. U pirátů totéž v bleděmodrém. Neziskovky byly založeny a připraveny k akci už za Havla. Bylo jim zajištěno financování – i když se migrantům zoufale bráníme a zatím je jich u nás minimum, neziskovky jsou financovány desítkami milionů pro jejich začlenění. Dovolím si referovat na tento článek: https://ac24.cz/-/jak-se-kseftuje-s-neexistujicimi-uprchliky-za-nase-penize-podivejte-se-na-castky?redirect=%2Fzpravy-z-domova%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_ddPSb4sW0Sbe%26p_p_lifecycle%3D2%26p_p_state%3

Zároveň probíhá vymývání mozků dětem a studentům.  Ve Švédsku udělají z Pipi Punčochaté cikánku z předměstí. U nás je vymývání mozků nejmenším dětem rovněž na pochodu – pamatujete Sněhurku, která se vdala za černocha měla krásné hnědé děti? Teď si to všiml i Klaus mladší zde https://www.novinky.cz/komentare/484742-komentar-propaganda-na-detske-statni-televizi-vaclav-klaus-ml.html

Višegrád se zašprajcoval a říká „Ani jednoho imigranta!“ Jenomže jak dlouho mu to vydrží? Čas pracuje proti nám. Tisíckrát můžeme prohlásit, že nevezmeme ani jednoho. Jednou jedinkrát se nějakými volbami nebo politickým čachrem dostane k rozhodování sluníčkář, otevře bránu a nastartuje nezvratný proces. Protože rozhodnutí o přijetí padesáti „sirotků“ je politické. Následný příliv tisíců příbuzných už bude na základě stávajících zákonů a nebude tomu možno zabránit.

Právě teď probíhá snaha narušit jednotu Visegradu a vložit do něj Jezinčiny prsty. A zdá se, že se jim daří. Když neustoupil Babiš, tak zlomili Pellegriniho.  Zde https://eurozpravy.cz/zahranicni/eu/236500-pellegrini-je-pro-prijeti-syrskych-sirotku-kulturu-ani-ekonomiku-slovenska-neohrozi/

Obranný boj nemůžeme vyhrát. Čas pracuje proti nám a mladé generace s vymytým mozkem si neuvědomují, co činí. Zdá se, že jedinou možností jsou Maďarská cesta v tom, že příslušné neziskovky (které aktivně škodí České Republice) budou prohlášeny za zločinecké organizace a politici páté kolony (kteří slovem a činem úmyslně poškozují a snaží se zlikvidovat suverenitu České Republiky) budou souzeni za vlastizradu. Jenomže to momentálně nelze, neb justice je pod kontrolou nepřátelských struktur (prohlašovat nejenom Českou, ale jakoukoli Evropskou justici za „nezávislou“ je směšné, je asi tak nezávislá, jako byla nacistická či komunistická v padesátých letech). Stačí se podívat na aktuální rozsudky v cause Tommy Robisnsona či Marie Le Pen. Takže první nutnou akci by bylo očištění a reforma justice podle Polského vzoru.

Jenomže momentálně na to nikdo v Čechách „nemá koule“. Otázkou je, zda Babiš „má vůli“ to alespoň zkusit. Zatím má jenom řeči – zaplaťpánbůh za ně, jinde se politici neodváží ani špitnout.

Šance je, ale malinká. Nevsadil bych v lepším poměru než jedna k deseti. Uvidíme po Eurovolbách a jaká bude nová Evropská Komise. Ale moc nadějí si nedělám.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.