Pátek, 29. března

Konspirační původy coronaviru

Opportunity 7.4.2020

Konspirační teorie vznikají stejně rychle jako ty vědecké a vzhledem k síle sociálních médií se  možná šíří i rychleji.

Velkou podporu mají i u nás, mimojiné díky lékařce, která údajně byla vládou zakleknuta a taky zakázána, ačkoli se jí ve skutečnosti nic nestalo (ale získala tím podporu velké části protivládně změřených obyvatel), a která snad vynalezla nějaký rychlý test na tento virus, ačkoli není prokázáno, kdo jej používá. Tato lékařka ve zveřejněném interview prohlásila, že jako odborník - virolog (a to ona naopak prokazatelně je) v RNA viru jasně vidí sekvenci, která není přírodního původu.

Oficiálně se má za to, že virus "přeskočil" na člověka za zvířat - z netopýra přes luskouna v oblastech Číny, kde tato zvířata jedí. Číňané naopak podezírají americké vojáky, že tam zavlekli nákazu oni a to přes Itálii, kde předtím pobývali. S tím pobytem je to fakt a navíc to podporuje i informace z Itálie, která je nyní velice postižená, a která údajně měla případy už na podzim, ale byly zařazeny jako zvláštní zápaly plic.

Tyto předpoklady zahrnuje i níže zpracovaná konspiračka:

Historie vzniku a sireni COVID-19.

Nejspíše, s největší pravděpodobností se vše odehrálo asi takto:
USA vyvíjely a zkoumaly biologické zbraně a nejnebezpečnější viry v laboratořích ve Fort Detrick.
Pravděpodobně ve spolupráci s kanadskými výzkumnými laboratořemi vedený Dr. Plummerem. Ten se podílel nebo přímo vedl úspěšné úpravy koronaviru (jehož výzkumem se zabýval) tak, aby se koronavirus, na rozdíl od přírodního koronaviru, přenášel na člověka a obelstil jeho imunitní systém podobně, jako to umí virus HIV (jehož výzkumem se Dr. Plummer také zabýval).
Pozn: Co ještě umí Covid19 od svého předka, viru HIV? Třeba po počátečních chřipkových příznacích deset let spát a pak člověka zabít? Stejně jako virus HIV?
Čínští vědci, kteří byli na stáži v kanadské laboratoři top security výzkumu virů, nějakou náhodou zjistili, co se děje a zřejmě byli kvůli tomu „vyhozeni“. Ať již proto, že virus zkusili ukrást pro potřeby obranného výzkumu v Číně (obranného nejen ve smyslu armádního, ale i pro skutečné výzkumy za účelem obrany proti ev. nasazení takového viru ze strany USA). Anebo jen proto, že začali klást všetečné otázky. Kdo ví.
Virus Covid19 se nacházel i v laboratořích výzkumu biologických zbraní armády USA ve Fort Detrick.
Zde nefungovala dekontaminace vody po dobu více než roku.
Virus Covid19 se dostal ven z laboratoří ve Fort Detrick.
Pravděpodobně někdy před květnem 2019. V červnu až srpnu 2019 už epidemie viru Covid19 zřejmě byla v USA natolik rozsáhlá, že se nedařilo jí zcela zatajit a byly obviněny e-cigarety.
V září již vše bylo v USA zveřejněno. (Ale velice rychle se pak pozornost médií nasměrovala na „Wuhan a epidemii koronaviru z netopýří polévky“ a na záhadné onemocnění se stejnými příznaky v USA se rychle zapomenulo.)
A v USA začali umírat první lidé – „na chřipku“ a na „e-cigarety“. Záhadná nemoc, zvláštní chřipka a nevysvětlitelné e-cigarety. Natolik zvláštní, že i po několika měsících vědělo americké CDC, které lidi exhumovat.

Vzorky Covid19 a jeho variací ukazují, že právě USA mají nejvíce variací viru Covid19. A žádná varianta, žádná mutace nemůže být bez předchůdce a naopak primární zdroj infekce má nejvíce variací (protože zde virus mutuje nejdéle a mutace se odsud následně šíří do dalších oblastí). Protože právě USA jsou primárním, původním zdrojem infekce Covid19.
Vojáci USA (a možná turisté) pak virus zavlekli z USA do Itálie a dalších zemí.
V říjnu se objevují první případy Covid19 v Itálii. V oblastech, kam často míří američtí vojáci po službě za zábavou. Nikdo ale neví v té době, v říjnu 2019 a nejbližších týdnech, jak tyto případy správně diagnostikovat. Jen jsou silné signály o záhadné podobě onemocnění od praktických lékařů.
Na konci října 2019 se konají celosvětové armádní sportovní hry ve Wuhanu.
Za účasti vojáků armády USA.
Kteří přináší nákazu i do Wuhanu.
Ve Wuhanu se Covid19 objevuje mnohem později než v Itálii (konec listopadu) a proto Wuhan nemůže být primárním původcem.
Ve Wuhanu se Covid19 objevuje v době celkem odpovídající inkubační době viru Covid19 a prodlevě mezi prvními případy a „zaregistrováním“, že úmrtí jsou na jiný, nový, neznámý virus. Cca 4 týdny poté, co američtí vojáci zavlekli virus do Wuhanu během sportovních her, si lékaři povšimnou případů, které se liší od běžných úmrtí na zápal plic a podobné komplikace.
Poté, co řadu měsíců tajily přibývající případy v USA (a vše evidovaly jako chřipku a e-cigarety), dostávají USA vítanou možnost svést virus Covid19 na někoho jiného - na Čínu.
Dr. Plummer je umřen 4. února 2020, takže už nemůže nic vykecat.
USA rychle připravují fake video „Číňanka jí netopýra“ (gumového, protože z něj nic neukousne, viz předchozí moje analýzy k tématu), aby utvrdili veřejnost v narativu „za Covid19 mohou Číňané“.
Covid19 se šíří po světě a rychle rozvrací zdravotní systémy dokonce i vyspělých zemí a rozvrací celou globální ekonomiku.

 

Americký virus Covid19.
Fort Detrick Virus.
CoronavirUS.

PS: Americký senátor nedávno hovořil o povinnosti vyplatit reparace za Covid19.
Tak to si USA musí připravit asi tak 700 tisíc miliard švýcarských franků ve zlatě.

A k tomu ještě dodatek:

Ten prispevek nahore obsahuje jenom shrnuti z citovaneho zdroje clanku, ktery je mnohem obsaznejsi.
Ta suma za reparace pochazi z brezna a odsahuje naklady od zacatku vypuknuti pandemie minuly rok v EU a ve svete. Skody skrze pandemii teprve zacnou narustat s vypadkem vyroby a sluzeb ve stale vetsim poctu zemi.Budou nevycislitelne.
US Marine hlasi Coronu na letadlove lodi Roosevelt. Kapitan, ktery to zverejnil a zadal o pomoc byl za vyzrazeni velenim flotily suspendovan. Je ted za to namorniky oslavovan jako hrdina.
Jedna americka ponorka je rovnez postizena virem.
Jedina moznost teto pndemii zabranit bylo okamzite uzavrit Fort Detrick a dekontaminovat jeho okoli a vsechny nakazene dat do karanteny. Namisto toho se lhalo a svadelo se to na chripku, E-cigarety. Skrze US Army se nejdrive nakazily Wuhan a Italie. Zpocatku vzhledem k mlceni USA se povazovala nakaza za chripku a tim se ztratil cas. Rozdil mezi chripkou se da zjistit jedine testem (ten jeste neexistoval) nebo skrze röntgen plic nebo CTM. To se neprovadelo a tak se virus mohl sirit nekolik mesicu bez vedomi zdravotniku a verejnosti vsude po svete.

Jiné, ale také podobné teorie zastávají lidé typu new age. Virus byl laboratorně testován, ale unikl jim nakažený tvor, kterého hledají jen v noci a stále nemohou nalézt... Tito lidé ovšem mají výhodu, jsou v klidu, jelikož vědí, že virus jim neublíží, slouží mimojiné k tomu, aby lidé přešli k vyšší formě myšlení.

Pak jsou tady skromné pokusy o to, že přece Putin..., a zatím nenalezené, ač jistě pečlivě hledané způsoby, jak to napasovat na Babiše, který přece chce zničit živnostníky a prodávat zboží Agrofertu...

Ať je to jak chce, skutečnost se asi nedozvíme. Rozhodně máme naději, že ať přišel odkudkoli, jednou zmizí, když ne úplně, tak z velké většiny. Chraňte své zdraví a používejte zdravý rozum, byl-li vám dopřán.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.