Pátek, 19. dubna

Gipsies, go tu Prague!

Pavel Skeptik 3.9.2018

Konečně!

Našel jsem řešení jak se zbavit českého anticigánismu! Přestaňme proti nim štvát, a pomozme jim! I Romea to tak chce! I Wšiwák Indický!

Páni starostové, přestaňte je stěhovat do „vyloučených lokalit“! Prostě, pošlete je do Prahy! Ano, do Prahy! Je to město, kde je nejvíce pracovních příležitostí a škola je na každém rohu! Přece nemůže být problém, aby stát, který je ochoten platit za jednu místnost na ubytovně v Duchcově patnáct tisíc, nebyl schopen zaplatit nájem ve vile na Hanspaulce pro pět, osmičlenných rodin! Nebo o patro níž pod Kocábem nebo paní Stehlíkovou! I paní Šimůnková určitě bude ráda, že má práci jen přes jedno patro! Určitě to pro ně bude opravdový přínos! Myslím pro obě strany

Takže, výzva pro starosty a agenturu pro, hen to oné, sociální vyloučení a vládní zmocněnce pro lidská práva! Posílejte Rómy do Prahy a přestaňte je diskriminovat REGIONÁLNĚ!!!! Najděte si adresy poslanců, vládních činitelů a aktivistů a pronajměte jim tam byty pro ty chudáky! Tak bude problém vyřešen a oni začnou dělat něco užitečného!

Rómové do Prahy! Konec diskriminace!

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.