Pátek, 29. března

Demostrace s Marinou Le Pen - 25.4.2019 - reportáž

Pink Panther 26.4.2019

Vážení, rozhodl jsem se reportáž uveřejnit ve chvíli, kdy je napsána a fotografie doplnit až večer. Teď je sem díky fiárefoxu dát nemůžu. Takže fotky budou snad večer.

P.P.

Milé vlastenky a vlastenci, přátelé

Vezmeme to velmi krátce a přidáme k tomu pár fotek. Po dvou letech odmlky se konečně opět uskutečnila akce , upozorňující na nebezpečí, které vyplývá z členství v evrosojúzu a hlavně z invaze islámu do Evropy - tím nebezpečnější, čím v posledních dvou letech plíživější.

Demonstraci uspořádal Tomio Okamura se svou SPD a hned v plné palbě za účasti skutečně reprezentativních hostí, z nichž výrazně vyčníval šéf holandských Svoboných Gert Wilders a předsedkyně francouzské Národní fronty, Marine Le Pen.

Začalo se ve čtyři, kdy na podium přišel Radim Fiala (místopředseda SPD) a ohlásil, že vystoupí kapela Ortel, kvůli níž byla po padesáti letech zrušena anketa Zlatý slavík, aby se zabránilo vítězství Ortelu :-D

Ortel zazpíval asi pět písniček, včetně kultovní Mešity a byl odměněn bouřlivými ovacemi. Do toho sice kvičeli a pískali vlastizrádci,ale Ortel byl hlasitější a tak to dost zapadlo.

Účastníků demonstrace bylo podle mého odhadu asi tisíc (nic moc) . Vlastizrádci byli v dolní části Václaváku,ale postupně se jich asi 60 přitrousilo na pravý chodník zhruba u Sv. Václava a tam dělali rotyku.

Po skončení Ortelu asi ve čtvrt na šest znovu vystoupil Fiala a byl zazpíván "Kde domov můj" . Tehdy chytil vlastizrádce amok a mlátili do bubínků a hrnců, pískali na píšťalky a kvičeli na sirény na stlačený vzduch. No - hymnu přehlušili úplně, což poté komentoval Fiala, že je samozřejmé, že hymnu ruší, protože to "není JEJICH hymna"

Pak jako první vystoupila  členka evropského parlamentu Janice Atkinsonová. Mluvila o brexitu, kdy 90 % britů hlasovalo pro vystoupení z Unie, ale vláda se dohodla s Bruselem, že udělají vše pro ,aby k bexitu nedošlo. Takže Mayová dělá vše pro, aby k dohodě s Bruselem nedošlo a aby britskému parlamentu nezbylo než brexit neustále oddalovat a pokusit se pomocí dalšího a ovlivněného referenda brexit zvrátit.

Mimochodem - Atkinsonová je výborný řečník. Stejně jako Marine Le Pen. Obě mluví rozhodně s výbornou dikcí a smyslem pro timing. Je radost je poslouchat ! Marine Le Pen je navíc výborně rozumět, její francouzština není žádný argot, je skvělá.

Pak vystoupil bulhar, jehož jméno si napamatuji, ale byl z bulharských patriotů. Moc už si nepamatuji, co říkal, protože to už začali vlastizrádci na pravém chodníku hodně řvát a dělat podstatně větší brajgl. Donesli megafon a řvali do něj, troubili na různé trumpety na stlačený vzduch a a tak. Také v tu chvíli je myslím začala Policie vyzývat, aby ukončili svoje protiprávní jednání. Kordón těžkooděnců oddělil chodník od ulice, vlastizrádce od vlastenců. Ale jinak se nedělo celkem nic. Organizátoři oznámili pětiminutové přerušení akce (které trvalo asi 15 minut) , aby policajti mohli zakročit. Ti ale pořád jenom pořvávali do mikrofónu a vlastizrádci dělali bordel dál. Když se to opakovalo snad po dvacáté, začali těžkooděnci vytlačovat hovada dolů. Ale nic ošklivého. Vždy tři metříky a konec. Žádná rána obuškem, žádnej slzák nic. Jednali s nimi vyloženě v rukavičkách.

Jinak, co se týká vlastizrádců, nastoupila "mladá garda". Nikdo z profláknutých známých z roku 2015 tam nebyl. Pyčynský, Hasák, Mánert, Palata Kohout.Marypóza,. a pak ten ďáblu zaprodanej kněz, Palata - o Kalouskovi a Šláfenberkovi ani nemluvím! Nevím, jestli nebyli jinde, ale tady ne ! Samá nová, mladá sqadra. Pěkná byla partička mladých, kteří si hráli na komunisty, dokonce měli rudá trika s třešněmi,ale byli to převlečení  piráti. Víc napíšu u fotky.

rudí jsou piráti

Potom se podařilo televizní spojení s Itálií, kde zrovna Mateo Sallvini otevíral na Sicilii , ve vsi Corleone novou policejní stanici. Takže odříkal zdravici určenou nám , do Čech. Nepamatuji si slova, ale zdravice byla velmi krátká a velmi ostrá. Mluvil bez skrupulí o invazi mohamedánských vrahů a uchvatitelů.

V půl šesté promluvil Vilders a podkuřoval čechům jako už Atkinsonová, až mne to zarazilo. Opravdu - co na mne udělalo největší dojem ze všech projevů bylo, jak všichni zahraniční mluvili o českém statečném národě, který se vždy hrdě postavil diktátu ať už německému, rakouskému a nebo ruskému. Marine dokonce mluvila o hrdinském činu Jana Palach atd.

Vilders říkal, že jsme hrdý národ ve střední Evropě a že on doufá, že díky právě postoji střední Evropy je ještě naděje Evropu zachránit. Dobře se to poslouchá, jak někdo ze západu, který měl pro nás, slovany vždy jen slova skrývaného pohrdání, tak jak někdo doufá, že právě MY (divoký východ) je vytáhneme z bryndy !

Jinak Vilders není zrovna řečník, kam se hrabe na Janice a Marine. Ale jeho angličtině je výborně rozumět

Mezitím už policajti vytlačili tu skupinu vlastizrádců do Opletalky a jen občas k nám zaznělo nějaké zakvičení vuzuzely. Ani jsem se tam nešel podívat, protože jsem radši poslouchal, co se říká.

Pak myslím mluvil Okamůra, ale nepamatuji si nic převratného, co bychom od něj už neslyšeli. Snad jen, že citoval bývalého přecedu evropské komís van Rompeye, který prohlásil doslova, že " v Evropě není místo pro jednotlivé národní státy, jak to bylo v minulosti a jestli si někdo myslí, že v budpucnu se bude říkat  - francouz, němec, brit a holanďan se velice mýlí. A evropská orgány udělají vše pro to, aby se tyto anachronisky odstranily." Pak ještě Okamůra připoměl slova německého ministra zahraničí Schulze, že "Německo má a bude mít v Evropě rozhodnou vůdčí úlohu a nikdy tomu už nebude jinak".

No - a na závěr přišel zlatý hřeb, Marine Le Pen. Aniž bych chtěl neobjektivně vychvalovat, je to žena šarmantní a navíc, jak už jsem psal, výborná rétorka. Samozřejmě nás pochválila, jak dobře to děláme a jak je príma, že máme Vokamůru, atd, atd. To byla samozřejmá úlitby, ale pak začala mluvit dál. Nejdřív nám zase pochválila národ a jako Vilders se zmínila o střední Evropě,jako o hrázi, která se stále brání invazi muslimů. Francie je podle ní už ztracena a ve velkých městech jsou francouzští obyvatelé už cizinci. Paříž je ztracena úplně a další města budou do dvou let. Brest , Marseille, Le Havre……..

Dále se Marine vyjádřila, že EU se musí reformovat, znovu vybudovat vnitřní hranice, když vnější Šenghenu nefungují - řekla, že je nutno mít dveře, které se mohou nechat otavřené, ale mohou se i zavřít. Dále řekla , že je nutno zrušit Frontex, který prohlašuje, že brání migraci, ale ve skutečnosti dělá pravý opak - vodí migranty do Evropy vlästními loděmi, zařizuje jim evropské pasy, vybavuje je penězi. (Jako bychom to sami velmi dobře nevěděli). Zmínila se o tom, že když dostane migrant evropský pas, už ho nikdo neuhlídá a on může jít v Šenghenu kam chce . (Jako bychom neměli v paměti tu bandu negrů, co přiletěla do Prahy z Nizozemska, aby si tady k smrti zbili číšníka).

Marine Le Pen zašla v chvále střední Evropy ze všech řečníku nejdále. Řekla, že "PROSÍ" národy střední Evropy v čele s námi o pomoc při záchraně Evropy od sebevražedného diktátu Bruselu a od následků invaze mohamedánů.

Po tom ,co Marine domluvila jsem se už sebral šel.

P.P. : Co jsem si odnesl za největší dojem, že zápaďáci najednou vzhlížejí k nám, jako k potenciálním ochráncům evropských hodnot a případným spasitelům jejich zemí. Po tom, co mám načteno mi to velmi připomíná postoj ruského obyvatelstva k našim legiím, kdy je zachováno mnoho svědectví, jak radní měst, generálové , úředníci i prostí mužici na kolenou prosili naše "čudobohatýry a sokoly", aby zůstali a ochránili je před vraždící bolševickou lůzou, která jako strašná nemoc zachvacovala velikou Rus, jako dnes zachvacují mohamedáni Evropu !

Pro vlast - na Zdar

P.P.

 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.