Úterý, 16. dubna

Daňový poplatník, dojná kráva.

Tuzemský Um 11.6.2018

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/poradce-komunistu-bere-na-poste-55-tisic-podivejte-se-jak-jsme-se-ho-snazili-najit-v-praci-48826?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp

"Komunistům narostla ramena. Jejich člověk v České poště bere desítky tisíc měsíčně

To mně berou mory, jak nějaký kreten může napsat takovou pokryteckou sviňárnu 

Co svět světem stojí, jsou státy plné trafik pro příbuzné a "zasloužilé bojovníky". Tisíce takových jsou samozřejmě i u nás. Byly za faraonů,  Přemyslovců, za Karla IV a jsou stále, akorát je jich stokrát více. Služební zákon je, zcela logicky, rovnou zdvojnásobil a násobí je při každé výměně politických garnitur. Jsou většinou na DPP nebo DPČ, samozřejmě do práce nechodí a nic se od nich nechce. K tomu se přidávají tzv. paušály, kdy se vyplácejí miliony/stamiliony firmám, které nic nedělají pro státní instituce. Dělají to naprosto všechny parlamentní strany, se zvláštním důrazem na výraz "naprosto všechny".  Jelikož odjakživa, tak se o nějakém "nárůstu ramen komunistů" může zmínit jenom pokrytec, lhář nebo blb. K tomu všemu jsou tito trafikanti "nesmrtelní". Státní instituce jsou tudíž nacpané tzv. přesluhujícími, nepostradatelnými a zároveň neviditelnými zaměstnanci, kteří k tomu všemu ještě berou důchod. Napadá mne hned několik typických případů, ale, je toho tolik, že mi připadá nesprávné některé zmiňovat, když se nedají zmínit všechny. 

Nicméně, pouze pro demonstraci toho co mám na mysli. Abych předešel nedorozumění. Tentokrát, historicky, z dílny STAN, ovládané, pro podobné podpůrné účely, Kalouskem.

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/gazdik-vv-jsou-jako-rozmazlene-dite-ktere-si-rozslapalo-hracku_203697.html

Berounský starosta, předlistopadový komunista,  předělaný na člena Gazdíkova "demokratického" STAN, Jiří Besser se rozvedl a vzal si policejní tiskovou mluvčí, několikrát vyhozenou a znovu zařazenou,  Blanku Kosinovou. Ta tímto vyvdala funkci a stala se ředitelkou odboru, ODS řízeného, Ministerstva dopravy. Ne ředitelkou jen tak nějakého odboru. Rovnou Odboru kosmických technologií a družicových systémů. Ano, čtete dobřeTakový odbor existoval a asi stále existuje. Jeho ředitelka, samozřejmě, do práce nechodila vůbec, nebo tak málo, že to nenarušilo životaschopnost kosmických technologií. Plat v řádech desítek tisíc a k tomu desetitisícové příspěvky za projekty EU jsou v takový případech samozřejmostí. Znovu připomínám, že se jedná o demonstrační příklad, zcela malého rozsahu a významu, kterých jsou kolem nás, v různých rozměrech, tisíce.

Proč by mne tedy mělo nějak zvláště vzrušovat, že se zavádí například EET, když ten kdo bere mzdu nebo plat přes pásku platí daně z každé kačky, k tomu odvody, k tomu opět daně v každém výrobku a službě!

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.