Úterý, 23. dubna

ČRo2 - Osudové ženy - nejhrubší bolševická agitka dneška !

Pink Panther 16.7.2019

A už jsem zase roztrpčen a zmaten

  Znáte sobotní pořad Českého rozhlasu 2 (ČRo2) „Femmes fatale“? Je vysílán každou sobotu v 18.30. Víceméně ho pravidelně poslouchám při práci na zahradě. 

  Ovšem výběr posledních žen do pořadu  - co Vám mám povídat. Tak někdy před před třemi týdny byl pořad věnován jisté zaryté komunistce  jménem Sekaninová-Čakrtová. Už když o ní začali mluvit jsem se docela divil. Byla to  agresivní komunistka, členka všech  komundírských organizací od roku 27 a celou dobu.

  Tak jí charakterizují:

"Byla statečná, opravdová a umíněná. To se snoubilo s její přirozenou inteligencí a jazykovým nadáním."

 A jsou tam i mnohé jiné neuvěřitelné špeky.

  Co mám psát dál ? Rudá agitka, kterou kdyby napsali v ruďáku v roce 85 tak bychom se jí vysmáli, že už nejsou padesátá léta. Ale dnes ? Co si myslet o oslavném portrétu rudé, bolševické svině uveřejněném dnes ?

Tady odkaz na tu Čakrtovou:

https://dvojka.rozhlas.cz/idealisticka-komunistka-a-odhodlana-disidentka-osudove-zeny-gertruda-sekaninova-7968204

  No dobře, řekl jsem si. To někdo teda ulítnul, vychvalovat takovou rudou svini! Ale co mne čekalo tuto sobotu ? Zase v půl sedmé - Osudové ženy - JOSEFA SLÁNSKÁ !!!

Rozumíte – žena jednoho z nejvyšších a také nejkrutějších parchantů stalinistického režimu, kterého ale naštěstí rozervala vlastní smečka, Rudolfa Slánského.

  Toho o kterém můj dědeček prohlásil, že kdyby v okamžiku Slánského popravy za nimi někdy přišel na uran do Jáchymova a zeptal se , jestli by někdo Slánského nepověsil, přihlásili by se muklové do jednoho. Strašně litoval, že neviděl, jak Slánsky klepal nohama !

  Ale dost dědečkových pamětí z jáchymovského lágru. Já když uslyšel to jméno, tak mně polil studený pot. Portrét komundírky tělem i duší, do strany vstoupila v roce 23, nikdy se nevzdala stalinistické myšlenky, stala se ženou jednoho z nejodpornějších ruďochů, který společně s Reicinem, Gottwaldem a Švermou rozpoutali rudý teror už za války mezi východními odbojáři. Rudá svině, která si tykala se soudruhem Stalinem a dalšími, před válkou zdrhla do Moskvy, kde dělala „novinářku“ a psala do nějakého rudého plátku !

A tady byla vylíčena bez kritiky jako zásadová chudinka, které osud jeno ubližoval ! No čtěte :

Provinila se tím, že měla ráda svého muže.“

  A já podotýkám – leda hownajz ! Provinila se tím, že celý život byla rudá až na prdeli, nikdy se nezřekla myšlenek toho nejhoršího bolševického a stalinistického zřízení, nejen schvalovala, ale obdivovala „rudý teror“ svého muže „Rudíka“, zavírání a mučení letců RAF a dalších a dalších bolševikům nepohodlných lidí !

  No  musím říct, že nevím, co bude na ČRo2 dál a co já budu v budoucnu poslouchat za stanici ! Dočkáme se obdivného životopisu soudružky prezidentové, Marty Gotwaldové ? Soudržky Marie Kabrhelové ? Soudružky Gusty Fučíkové ?

  A pak jejich mužů, rudých katanů Gotwalda, Reicina, Švermy Fučíka a Zápotockého ? A všechno v oslavných barvách neohrožených soudruhů, nasazujících vlastní životy za mezinárodní proletariát ?

Asi už jsem starej a přestávám chápat svým selským rozumem věci. !

P.P.

Tady odkaz na Slánskou:

https://dvojka.rozhlas.cz/osudove-zeny-7230560

 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.