Pátek, 26. dubna

Co komu preju do novyho roku

Pan Pravda 31.12.2018

Jeden rok konci, zacatek dalsiho se blizi, ja bilancuju v jedne nove hospode a rozhodl jsem se s vami podelit o sva prani ostatnim, budu rad, kdyz pridate svoje.

Na prvnim miste je pochopitelne rodina. Synovi preju, aby se i v pristim roce smal tak, jak ve trech predchazejicich a zaroven aby ho presly zachvaty vzteku, kdyz mu zhatim prima napady, jako hozeni kralika do zachodu. Zene preju, at ji trapim min, nez letos a at se mnou ma porad dostatek trpelivosti. Rodicum preju pokracovani stastneho duchodcovskeho zivota. Koktejly u bazenu, grilovacky, proste to, ceho si zaslouzene uzivaji uz roky. Babicce at si aspon par hezkejch zazitku zapamatuje a at s ni maj maj nasi trpelivost i kdyz ma sve dny. Bratrovi at dal ignoruje, co si ostatni mysli o jeho zene a je s ni stastnej a neterinkam, at je moc nepostihne krestansko multikulturni vychova.

Pratelum preju, at se jim jim narodi deti, protoze to zmeni zivot i hovadu ve strednim veku a tem, co uz je maj, co nejvic krasnych rodinnych zazitku. 

Nadrizenym preju, at je povysi a doporuci me na sve misto, kolegum vedoucim pracovnikum at me maji radi, i i kdyz je preskocim a svym oveckam, ze je budu vzdy hajit a bojovat za ne, pokud budou dal odvadet skvelou praci, jako doposud.

Crvene Zvezde preju dalsi titul a opetovny postup do Ligy mistru, buyuk Fene, aby se zachranili a Zenitu at zustava chloubou ruskeho fotbalu.

Z politiku preji panu Zemanovi, at vydrzi do konce volebniho obdobi, protoze tim nasere vic kvic kafarniku, nez svymi bonmoty, Babisovi, at se nestane druhou Horakovou a dal nam zajistuje blahobyt, Piratum, at se neboji polozit zivoty za kliniku, panu Schwarzenbergovi at prezije svyho soudruha Kalouska, a Pospisilovi, at Moravec premluvi Nemcovou, at jim udela nahradni matku.

A diskuterum, tedy vam, at se splni vase prani, pokud vas mam rad a at vas potka pravy opak vasich predstav, pokud jste na mym hatelistu.

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.