Pátek, 19. dubna

Co dál se Západem!

Pavel Skeptik 3.11.2018

Je, a doufám, za pět minut dvanáct.  Abychom se dostali ze současné situace, musíme být připraveni na válku. Válku na vlastním území s vědomím, že agresora jsme si sami vyzbrojili a dovezli. Musíme, i když nemůžeme vědět, jak to dopadne!  Situaci musíme zvrátit, ale to nepůjde samo.  Musíme podniknout něco, co ještě může zvrátit poslední cca 40 let na Západě!

Uvědomme si, že pokud to povedeme dále tak jako dnes, Západní civilizace končí. Dnešní politici ale nenabízejí nic!  Pouze finanční kolaps, pouliční násilí, hlad a možná i válku, která nás zastihne nepřipravené se bránit. Ovšem pokud s tím chceme něco udělat, musíme věřit, že náš současný způsob života má smysl zachovat.  Toto je pro ty, kteří si myslí, že to za to stojí! Situace došla tak daleko, že musíme podniknout následující kroky:

 

  1. Vytvořit unii západních zemí, které se zavážou učinit důsledný pořádek ve svých vnitřních záležitostech. Unii by ideálně měly tvořit státy Severní Ameriky a EU. Unie by však měla být otevřena Latinské Americe a připustit spolupráci s Ruskem, já pán ty pán!
  2. Dohodnout se s mimo unijními věřiteli na likvidaci zahraničního dluhu. Stejně nejde splatit. Pokud bude někdo proti, prostě vyhlásit jeho jednostrannou likvidaci.
  3. Okamžitě odstoupit ze všech válek a stáhnout se na území „Unie“! Po té likvidaci dluhu budou doma vojáci potřeba, protože věřitelé se pokusí přijít si ho vynahradit. Někteří.  A co si „tam někde“ udělají, je jenom jejich věc!
  4. Obnovit všeobecnou brannou povinnost a výcvik branné výchovy pro všechny!
  5. Zavést trest smrti za vlastizradu
  6. V rámci „Unie“ uvolnit všechna pravidla. Mimo „Unii“ zákaz vývozu technologií, práce a myšlenek.
  7. Mimo “unijní“ státní příslušníky deportovat

 

Samozřejmě vím, že to nikdo nezavede, ale je to k zamyšlení. Ne?  Delší dobu tvrdím, že Západní věci jsou vymyšleny pro Západ!

Demokracie je pro demokraty, humanismus pro humanisty a lidská práva pro ty, co je dopřávají ostatním!

 

 

P. S. nejde o Evropskou unii. 

     Západem je myšlena naše civilizace. Evropská, křesťanská civilizace bílého člověka, která vlastně vymyslela všechno! 

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.