Čtvrtek, 09. května

Americký radar v Brdech dokončen - díky, pane prezidente!

Karel 13.4.2018

Americký radar u Trokavce v Brdech nebude. Ve vší tichosti byly provedeny důležité politické změny a radar, pečlivě zamaskovaný, byl postaven o kus dál a dnes již zcela plní svoji funkci.

DSC02012.JPGZnak republiky Čížkov

Fikce? Ne, naprostá realita. Pokud se vám podaří získat vizum Svobodné republiky Čížkov, můžete se přesvědčit sami. Povolení vstupu však není jednoduché a samotný přechod hranic rozhodně není jen formalita.

Proto se doporučuje využít některého ze státních svátků Svobodné republiky Čížkov, kdy je jinak velmi přísná ostraha hranic přece jen poněkud mírnější. A když ne mírnější, alespoň unavená z povinného a neustálého provolávání slávy.

Ve Svobodné republice Čížkov se státní zřízení dá označit jako striktní absolutistická demokracie. Parlament je dvoukomorový. Jako jediná republika si váží své absolutistické vlády natolik, že jí udělila i státní vyznamenání.

Svobodná republika Čížkov nemá armádu. Bezpečnost zajišťuje včasné přistoupení k paktu MATO a neustále se zvyšující počet bilaterálních mezinárodních smluv. Originální dokumenty se podařilo získat ze serveru PirateLeaks, ovšem v současnosti jsou informace nedostupné.

Osobně se mi podařilo navštívit Svobodnou republiku Čížkov a dostat se dokonce i na recepci, kterou v úřadu vlády pořádal sám pan prezident. Při té příležitosti jsem získal i část dalších materiálů.

incoherent_scatter_radar.jpg

Toto je skutečnost. Radar je však naprosto dokonale zamaskován. 

DSC02024.JPG

Na recepci se podávalo jen to nejlepší jídlo a pití. Všichni měli jen ty nejlepší obleky z dovozu. Za pozornost stojí tlumočník, který plní i funkci ochutnávače

DSC02023.JPG

Prezident (uprostřed) nás informoval o výhodách amerického radaru. 

DSC02014.JPG

Nejen naše politické strany, ale i vláda si berou příklad ze Svobodné republiky Čížkov.
Tento historický snímek to dokazuje...

Autor prohlašuje, že naprostá většina informací (jak dokládají fotografie), je pravdivá a ověřitelná.

DSC02009.JPG

 DSC02008.JPG

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s ukládáním cookies ve Vašem prohlížeči.